Drijfveren

Als je echt wilt, is er veel mogelijk. Het is een kwestie van doen, doen, doen. Eens kijken of dat ook werkt bij een blog. Ik wil dat eens proberen in 2016. Vertel me vooral wat je ervan vindt.

Spelen is een ander element dat een steeds grotere rol speelt in mijn leven. Uitproberen, klooien, navragen bij wie het weet en dan, inderdaad weer, doen doen doen.

Het is fijn om onderweg te zijn. Het doet goed om te voelen dat je op koers zit en zowel van de bestemming als de reis kunt genieten. En van je reisgenoten. Dat ook. Ik heb het grote geluk een heel bijzonder mens naast me en achter me te hebben staan. Een beetje mazzel is ook nooit weg natuurlijk.

SAMSUNG

Wat ik hier doe?

Mijn hele leven krijg ik al te horen dat ik het zo goed kan zeggen, de dingen zo raak weet te benoemen. Dat wil ik wel eens testen en verder uitbouwen als het even kan. En dan moet het wel ergens over gaan.

Focus en ontwikkeling. Toe maar. Het zijn chique begrippen, die precies uitdrukken waar het volgens mij vaker over zou moeten gaan. Focus ofwel gerichte aandacht helpt je bij je ontwikkeling als mens in alle denkbare rollen, zowel persoonlijk als in werk. Ontwikkeling staat gelijk aan leven, groei en ademhalen. Zonder ontwikkeling zou je verstikken. En dat kan niet de bedoeling zijn.

Vanuit deze overtuigingen schrijf ik je toe. Ik hoor graag wat je ervan vindt. Delen = fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.